Wees een VENT en bel of schrijf degene rechtstreeks en val mij niet meer lastig !!!

OSU shihan, sensei en sportvrienden,
 
De laatste weken wordt ik tegen mijn zin in steeds vaker betrokken in karatezaken waarmee ik NIETS te maken heb.
 
Ik en mijn sportschool Musashi zijn een zelfstandige en onafhankelijk "organisatie" met GEEN ENKELE BINDING met welke bond dan ook. Er bestaat nog steeds bij sommige de veronderstelling dat ik mij heb aangesloten bij de bond van shihan Bluming. DIT IS NIET WAAR. Ik draag shihan Bluming een zeer warm hart toe  vanwege zijn uitzonderlijke verdienste voor het Kyokushin, maar ik ben NIET verantwoordelijk voor zijn daden en uitspraken en ik wens dan ook niet aangevallen te worden, door wie dan ook, voor artikelen van hem in dagbladen of voor zijn boek. Dat is ZIJN persoonlijke mening. Commentaar moet u dan ook richten direkt aan shihan Bluming en NIET aan mij.
 
Ik wil u allen dan ook via deze weg laten weten dat ik mij absoluut niet bezig houdt met interne zaken van andere BONDEN.  De toetreding van Shihan Wildeboer tot het kader van Musashi heeft ook veel stof tot discussie op doen waaien. Dit is Shihan Wildeboer zijn eigen VRIJ KEUS.  Ook in deze zaak bemoei ik me niet met de interne problemen binnen de NKA omdat ik er gewoon niets mee te maken wil hebben. Dat is hun pakkie aan. Voor vragen over deze toetreding MOET iedereen bij shihan Wildeboer zijn en NIET bij mij. Hij kan u er het fijne over vertellen. 
 
Derhalve vraag ik u allen mij vanaf NU niet meer lastig te vallen met vragen of op merkingen of mij geen mening te vragen over andere bonden en scholen. Dit zijn interne zaken binnen bepaalde bonden waarmee ik en Musashi geen enkele bemoeienis wil kan en mag hebben. Mijn HOOGSTE PRIORITEIT ligt bij Musashi en bij het organiseren van ONAFHANKELIJKE TOERNOOIEN waarbij IEDEREEN welkom is.
 
Deze brief stuur ik rond omdat ik er genoeg van heb om voor pispaal te dienen voor zaken waarmee ik NIETS te maken heb.
 
Wees een VENT en bel of schrijf degene rechtstreeks en val mij niet meer lastig !!!!!!!!!!!!!!
 
Ik draag nog steeds iedereen een warm hart toe die serieus met kyokushin bezig is maar ik zit niet op andermans problemen te wachten want ik heb er zelf nog wel een paar.
 
Ik pas ervoor om te vechten voor andermans belangen en mij voor het karretje te laten spannen !! Hopelijk is dit duidelijk voor IEDEREEN !
 
Voor algemene karatezaken en toernooien kunt u mij gewoon blijven mailen of bellen en hopelijk kunt u enig begrip tonen voor mijn standpunt.
 
OSU !!   Sjaak van de Velde
 
Kyokushin Musashi Netherlands
(Strijen, Westmaas, Numansdorp, Oud Beijerland)
 
http://www.musashi.nl/indexeng.html
http://www.musashi.nl
kyokushin@musashi.nl
Tel/fax : 0031 - (0) 78-6744248
Mobile  : 0626-152500