De oorsprong van het Satanisme - Blogs - Evil Online
View RSS Feed

Izkarioth

De oorsprong van het Satanisme

Rate this Entry
In de laatste jaren is het Satanisme wereldwijd fors toegenomen. Het lijkt de snelst groeiende geloofsovertuiging van het moment. Het behoort tot de oudste religies op deze planeet waar ik met behulp van dit artikel probeer iets dieper op in te gaan. De oorsprong van het Satanisme lijkt terug te voeren tot de periode voor de zondvloed in de Indus Vlakte, een vruchtbare laagvlakte tussen de rivieren de Indus en de Ganges in het Noorden en Oosten van India, Pakistan en Bangladesh.


In dit gebied bestond in die tijd al een kastensysteem wat niets te maken heeft met het huidige kastensysteem. Om bij een kaste te kunnen worden ingedeeld hing volledig af van je DNA. Er bestonden drie verschillende kasten waaronder de Priesterkaste, de militaire kaste en een mix van de twee eerder genoemden. Alle drie de kasten waren verbonden met het Sterrenstelsel Orion , die we tegenwoordig kennen als de AriŽrs. Het Arische ras is van oorsprong dus reptiliaans.De militaire kaste vereerde seks en dualiteit.

Het embleem wat hier bij hoort zien we vandaag de dag terug bij de Ridders van Malta. Het is een kruis wat duidelijk verschilt met een Christelijk kruis. Het wordt ook wel het wereldkruis genoemd en kenmerkt zich door 4 gelijke armen. Dit kruis vertegenwoordigt de dualiteit en staat voor de gemeenschap tussen de verschillende seksen.


De priesterkaste had het embleem van een traan; in het midden van de afbeelding hierboven. Plak je de twee traanvormen gedeeltelijk over elkaar dan ontstaat er een Alziend Oog. De naam van de priesterkaste was dan ook de Alzienden. De mix van de 2 kasten droeg het embleem van wat wij tegenwoordig kennen als de Davidster. Het bestaat uit 2 driehoeken die op elkaar zijn gelegd en net als het Maltezer Kruis de dualiteit vertegenwoordigt, de gemeenschap tussen het mannelijke en vrouwelijke; de Yin en Yang; de + en de – Ťn het positieve tegenover het negatieve.


Die uitersten waren volgens hen nodig om te voorkomen dat de aarde uit elkaar zou spatten. Omdat seks als een Heilig sacrament werd gezien en dit hun manier was om tot hun goden te bidden waren vrouwen voortdurend zwanger. Er werden veel te veel kinderen geboren omdat er geen voorbehoedsmiddelen werden gebruikt. Het was onmogelijk om al deze kinderen te voeden en te herbergen, dus vonden er voortdurend abortussen plaats.


Satan en SumeriŽ

Het Satanisme was tevens de godsdienst van het oude SummeriŽ. Hier maakte een buitengewoon mooie vrouw, genaamd Samiramas een noodlanding met een eivormig ruimteschip in de rivier de Eufraat. Ze stapte uit , overmeesterde de toenmalige koningin en nam Nimrod de koning, de kleinzoon van Noach tot echtgenoot.

Vanaf dat moment veranderde dit land. Er ontstonden criminele activiteiten die voorheen ondenkbaar waren geweest. Zij, waren degenen die het gebruik van geld introduceerden als een symbool van waarde en afgoderij. Hiermee werd een hiŽrarchische structuur gecreŽerd en verloor de mensheid zijn gelijkwaardigheid en ontstond dualiteit.

Onder hun bewind ontstond tempelprostitutie. Mooie jonge mannen en vrouwen werden opgeleid als tempelprostituees. Om je schulden te vereffenen werd je gedwongen betaalde seks te hebben met een van de tempelprostituees. Op deze manier kreeg je vergiffenis van je schulden. Als het puntje bij paaltje komt en je alle kerkelijke seksschandalen in acht neemt, verschilt de biecht nauwelijks van deze vroegere praktijken.

Het gebruik van drugs, overspel binnen het huwelijk en het eten van vlees wat voorheen ondenkbaar was geweest, werd geÔntroduceerd. Het DNA van de toenmalige mens veranderde hierdoor wat maakte dat het lichaam net als bij reptielen tot op zekere hoogte vlees nodig heeft om in een gezonde conditie te blijven. Het offeren van mensen en kinderen begon eveneens in deze periode. Dit is een vorm van kannibalisme en vampirisme wat tot op de dag van vandaag actueel is.

Het vindt zijn oorsprong in de gedachte dat het bloed de ziel van de persoon in zich meedraagt. Door het drinken van het bloed neem je de kracht van die ziel in je op. Hier klopt natuurlijk niets van maar wat wŤl het geval is dat het bloed van extreem getraumatiseerde kinderen een chemische stof (adrenochrome) bevat die zeer verslavend en verjongend schijnt te werken.

Deze chemische stof werd een zeer belangrijk onderdeel van een nieuwe religie die we vandaag de dag herkennen als het ‘Satanisme’. Als je ‘Keanu Reeves’ moet geloven is de hele Hollywood Elite hier aan verslaafd. Het ontstond nog voor de grote zondvloed en vond wereldwijd plaats. Er zijn overal ter wereld geschriften gevonden die hier over spreken. Denk bijv. aan de trapvormige tempels in Zuid Amerika.


Maya-pyramide in Kukuzcan

El Castillo, Yucatan (Mexico)
De gladde oplopende zijkanten waren bedoeld om het bloed naar beneden te laten stromen. In het SummeriŽ en BabyloniŽ en het oude Israel had je vroeger enorme ovens in de vorm van een uil. Deze uil vertegenwoordigde Moloch, de Hebreeuwse god van het vuur, de partner van Samiramas. De uil is het spirituele symbool van het Satanisme. Samiramas wordt in de Griekse mythologie gezien als de godin Athena. In het Pantheon staat ze ook daar afgebeeld met de uil (onder aan haar voeten) en in alle afbeeldingen die van haar bekend zijn, is altijd deze uil aanwezig…

De grote zondvloed had als doel om de aarde te zuiveren van alle onzuiverheden. Satan werd verbannen naar de zee. De uil vindt je daarom ook terug bij bijna alle havens van de Islamitische landen. Dit komt voort uit het feit dat het Satanisme de godsdienst van de zee is en zo wereldwijd verspreid kon worden. De Romeinen hadden geen enkele interesse in welke religie je er op na hield, zolang hun gezag niet werd ondermijnd.

Het christendom in zijn oorspronkelijke vorm, kan gezien worden als de leer van onze echte wereld. Toen dit de staatsgodsdienst van Rome werd kreeg de keizer twee ambten toebedeeld, waar je in het Engels 2 verschillende woorden voor hebt. Je had het ambt van de Pontiff en het ambt van de Paus. De taak van de Pontiff was de invloed van de kerk te reduceren tot een persoonlijke keus en zich te richten op het materiŽle erfgoed. De taak van de Paus was het beschermen van het christendom.

De materiŽle zaken betrof het in eigendom hebben van land en kloosters e.d. Dit viel onder de maritieme wet of wel het ‘zeerecht’. Dit zijn de rechtsregelingen met betrekking tot het gebruik van de zeehandel, zowel van privaatrechterlijk als publiekrechterlijk. Deze tref je aan op internationaal, regionaal, nationaal en lokaal niveau.


Het Vaticaan; het Duivelse Vaticaan..!

Dit viel vanaf het ontstaan daarvan onder een andere religie, namelijk het Satanisme. Satan die verbannen was naar de zee heeft hier tot op de dag van vandaag de regie in handen. De Pontiff staat hiermee aan het hoofd van het internationaal recht waar de wetten van het oude SummeriŽ en BabyloniŽ nog steeds gelden.

De taak van de Paus is de verspreiding van het christendom, de religie van het land. Deze twee taken waren en zijn dus volledig in strijd met elkaar. Dit heeft tot gevolg dat er talloze mensen in dienst zijn van het Vaticaan die ‘Lucifer/ Satan’ als hun enige god aanbidden. De paus vertegenwoordigt 2 verschillende religies namelijk het christendom en het Satanisme. De taak van de Pontiff werd in 2011 afgeschaft. Hiermee werd niet het Satanisme afgeschaft, integendeel.

De huidige paus Franciscus, die werd geboren als Jorge Mario Bergoglio, was de eerste JezuÔet die ooit paus werd. De JezuÔeten zijn de militaire orde binnen het Vaticaan die het Satanisme aanhangen en mogen officieel helemaal niet de functie van de ‘witte’paus bekleden, zij hebben hun eigen ‘zwarte’paus. Hij verklaarde op 27 april 2014 dat vanaf dat moment Lucifer als de echte god van de Rooms Katholieke kerk beschouwd moest worden..!!


Baal aka Moloch, Lucifer, Satan

het is dezelfde boze geest die alle mensen massaal wil uitmoorden. En in ruil voor het doen van zijn ‘vuile werk’ beloont hij de mensen die hem toestaan hun zielen te bezitten, door ze ongelooflijke rijkdom, roem en macht te geven. Dit is het geheime bloedcontract dat ‘het verkopen van de ziel’ wordt genoemd. ‘Sell you Soul to the Devil’..

In de tweede Wereldoorlog heeft het Vaticaan eveneens heel duidelijk de kant van Lucifer gekozen. In 1816 bekeerde koningin Victoria zich tot het Satanisme als gevolg van haar verbintenis met Benjamin Disraeli. Disraeli was een Britse staatsman van de conservatieve Partij die tot tweemaal toe premier is geweest.

Disraeli was ook de persoon die het voor elkaar heeft gekregen dat de mens bij zijn geboorte zijn vrijheid verloor. Iedereen werd vanaf dat moment ingeschreven als bedrijf en viel daar mee onder het zeerecht waardoor ze verplicht konden worden belasting aan de staat af te dragen. De rest van de Europese Koningshuizen volgden haar voorbeeld.

Het offeren van kinderen is voor ons mensen een nauwelijks te bevatten onderwerp. Wat de meesten van ons niet beseffen is dat het lichaam waar wij in gevangen zitten al lang niet meer een mensenlichaam is maar een Archontisch reptielenlichaam. Deze Archonten hebben hele andere gewoonten en maatstaven zoals je hebt kunnen lezen. Hun parasitaire leven wordt beheerst door leugens, hiŽrarchie, seks, misbruik etc.

In onze oorspronkelijke wereld worden geen kinderen geboren zoals in deze realiteit. Het concept kinderen is een van de middelen om ons af te leiden van onszelf. Ieder kind dat je baart maakt het een stukje moeilijker om jezelf te kunnen bevrijden uit deze gevangenschap. Van kleins af aan worden we gehersenspoeld dat je pas compleet bent als je een of meerdere kinderen op de wereld hebt gezet. In SummeriŽ, BabyloniŽ en het oude Israel had je vroeger enorme ovens in de vorm van een uil. Er was een overschot aan baby’s als gevolg van alle seks die in deze ovens levend werden gecremeerd als een offer aan Moloch.

Hoe meer je liegt en vreemdgaat, hoe sterker je positie wordt. De mensen aan de top zijn het meest corrupt, anders waren ze nooit op die positie terecht gekomen. Kijk naar onze overheden wereldwijd maar denk ook aan de voetballers, musici, acteurs met hun mega hoge salarissen. Die hebben allemaal hun ziel verkocht in ruil voor rijkdom en macht. Kijk naar dit verhaal van David Icke over Mick Jagger


Voor de grote meerderheid is het letterlijk ‘onvoorstelbaar’…
Omdat we allemaal aan de buitenkant hetzelfde soort lichaam hebben zijn ze onherkenbaar. Dit maakt het zo frustrerend en moeilijk te bevatten. De groep die daaronder valt wordt vaak gechanteerd met behulp van de inlichtingendiensten. Ze zijn ongewild in situaties gebracht van bijvoorbeeld rituele kinderoffers. Door middel van belastend foto en filmmateriaal worden ze gedwongen om hun mond te houden over de misdaden die door hun meerderen zijn gepleegd.

De Bohemian Grove is in het noorden van CaliforniŽ, is een van de bekendste plekken waar regelmatig offerrituelen plaatsvinden. Het is een van de meest verboden en mysterieuze gebieden op aarde. Op het zwaar bewaakte terrein wisselt de elite van gedachte in een ontspannen setting tijdens duistere rituelen. Het meest opzienbarende wat van de Bohemian Grove is vastgelegd is de ‘Cremation of Care’ , een nachtelijke ceremonie waarbij mannen in donkere gewaden, rituelen verrichten voor de grote stenen uil.

De club bestaat inmiddels uit een paar duizend leden en de wachtlijsten zijn enorm. Voor (oud) presidenten, politieke geloften, Hollywood acteurs of artiesten is altijd plek. Satanisten infiltreren in alle religies maar blijven hun eigen religie in stand houden. Ze aanbidden Lucifer, de vader van alle leugens. Voor hen staat dit gelijk aan een gebed. Ze kunnen er dus uitzien als een Orthodoxe Jood waarbij ze zich meer Joods dan Joods gedragen maar het dus niet zijn.

Ze staan aan het hoofd van vrijwel alle gigantische liefdadigheidsinstellingen. 98% van de liefdadigheidsgelden bereikt nooit het doel maar verdwijnt in hun eigen zakken. Denk hierbij aan de aardbeving op HaÔti, waarbij slechts enkele miljoenen HaÔti heeft bereikt en 2 miljard is weggesluisd door de Clinton Foundation.Willen we weer een menswaardig bestaan gebaseerd op Liefde & Respect voor alles wat leeft dan dienen we dus snel wakker te gaan worden.

Submit "De oorsprong van het Satanisme" to del.icio.us Submit "De oorsprong van het Satanisme" to Digg Submit "De oorsprong van het Satanisme" to Facebook Submit "De oorsprong van het Satanisme" to Google Submit "De oorsprong van het Satanisme" to LinkedIn Submit "De oorsprong van het Satanisme" to Pinterest Submit "De oorsprong van het Satanisme" to Reddit Submit "De oorsprong van het Satanisme" to StumbleUpon

Tags: aarde, abortus, abortussen, acteurs, activiteit, actueel, adrenochrome, afgod, alziend, alzienden, ambt, amulet, archonten, archontisch, athena, baal, baby, babylonie, bangladesh, bedriegen, benjamin, bergoglio, betaalde, bewind, bidden, biecht, bloed, bloedcontract, bohemian, boze, californie, castillo, chemie, chemisch, christelijk, christendom, clinton, club, conservatief, crematie, crimineel, david, devil, disraeli, dna, driehoek, drinken, drugs, dualiteit, elite, embleem, eten, eufraat, extreem, foundation, franciscus, ganges, gebruik, gedachte, geest, geld, geloof, geloofs, gezag, goden, godsdienst, grieks, grove, haiti, havens, hebreeuws, heilig, hersen, hersenspoelen, hierarchisch, hollywood, huwelijk, icke, india, indus, interesse, internationaal, islam, islamitisch, israel, jagger, jewish, jezuiet, jood, joods, jorge, judea, kannibaal, kannibalisme, kaste, katholiek, keanu, keizer, kinderen, klerk, klooster, kloosters, kracht, kruis, kuzuzcan, liefde, liegen, lucifer, maltezer, mannelijk, mario, maritiem, maya, mega, menswaardig, mexico, mick, militair, misbruik, mix, moloch, musici, mysterie, mysterieus, mythologie, negatief, nimrod, noach, offeren, oorsprong, orion, orthodox, ovens, overspel, overtuiging, pakistan, pantheon, partij, paus, persoon, pontiff, postief, presidenten, priester, privaat, prostitutie, publiek, pyramide, realiteit, reeves, religie, religies, repect, reptielen, reptiliaans, rhoos, rijkdom, rivier, rome, romeinen, rooms, ruimteschip, sacrament, salaris, salarisse, samiramas, satan, satanism, satanisme, schulden, seks, sell, soul, spoelen, stof, structuur, sumerie, tempel, tempels, trapvormig, trauma, uil, uitersten, vampier, vampirisme, vaticaan, verbannen, verslavend, victoria, vlees, voetballers, voorbehoedsmiddelen, vreemdgaan, vrouwelijk, vuile, vuur, wet, witte, yang, yin, yucatan, zee, zeerecht, ziel, zijkant, zondvloed, zuiveren, zwanger, zwarte Add / Edit Tags
Categories
dutch
This website's goal is to inform and gather information on the subject satanism. Anyone who feels related or might be interested is invited to join this website.