Bezeten door demonen - Blogs - Evil Online
View RSS Feed

Izkarioth

Bezeten door demonen

Rate this Entry
Mensen worden bezeten door demonen.
Prominente psychiater doet een boekje open.

Er zijn schrikbarend veel mensen die worden bezeten door demonen. Een mainstream psychiater heeft nu gesteld dat bezetenheid echt is en dat de meerderheid van de mensen het met hem eens is.

Dr. Richard Gallagher heeft 25 jaar ervaring als psychiater en professor.

Hij heeft honderden gevallen van bezetenheid bestudeerd en in een interview met de Britse Daily Telegraph legt hij uit waarom dit fenomeen volgens hem echt bestaat.


Gevallen engel

Eerder werd al gesteld dat steeds meer mensen bezeten raken omdat ze op internet gemakkelijk toegang hebben tot zwarte magie, het occulte en satanisme.

“Ze zijn heel erg slim,” zei dr. Gallagher over demonen. “Zo’n gevallen engel zoals ik ze noem is veel slimmer dan een mens.”

Hij is niet de enige Amerikaanse psychiater die zich bezighoudt met bezetenheid. Er zijn er nog veel meer, maar dr. Gallagher is één van de weinigen die bereid is erover te praten.

“Er zijn veel meer psychiaters die doen wat ik doe,” zei hij. “Zij zijn alleen huiverig om zich erover uit te spreken.”


Duivelse stemmen

Hij merkte op dat er heel veel mensen zijn die geloven in het bestaan van demonen. Zo verwees hij naar een peiling waaruit blijkt dat 70 tot 75 procent van de Amerikanen gelooft in de duivel en dat tenminste de helft gelooft dat demonen mensen kunnen beďnvloeden of overnemen.

De prominente psychiater heeft bij mensen die bezeten waren duivelse stemmen gehoord op het moment dat ze in trance waren.

Op het moment dat ze uit de trance kwamen konden ze zich niet herinneren wat er was gebeurd.

Gallagher heeft in de afgelopen 25 jaar 100 duiveluitdrijvingen meegemaakt en woonde er nog een paar honderd bij als waarnemer.Aapjes

Slachtoffers spreken vaak verschillende talen omdat demonen alle talen kennen, aldus de psychiater.

Dr. Gallagher merkte op dat demonen mensen al vanaf het begin observeren. “Ze zijn veel slimmer en daarom denigreren ze ons,” zei hij. “Ze noemen ons soms ‘aapjes’.”

Twee nonnen en twee priesters vertelden hem dat één vrouw begon te zweven tijdens een exorcisme.

Zoiets is haast onmogelijk vast te leggen op camera, legde Gallagher uit. “Demonen zijn intelligente, kwaadaardige en manipulatieve wezens,” zei hij. “Ze zullen dat nooit voor een camera doen.”

Submit "Bezeten door demonen" to del.icio.us Submit "Bezeten door demonen" to Digg Submit "Bezeten door demonen" to Facebook Submit "Bezeten door demonen" to Google Submit "Bezeten door demonen" to LinkedIn Submit "Bezeten door demonen" to Pinterest Submit "Bezeten door demonen" to Reddit Submit "Bezeten door demonen" to StumbleUpon

This website's goal is to inform and gather information on the subject satanism. Anyone who feels related or might be interested is invited to join this website.